Veste Barbati

VESTE BARBATI OCAZII: BOTEZ, CUNUNIE CIVILA, NUNTA, BAL, BANCHET - PRIMAVARA-VARA HAINE BARBATI DON 2022 Orice tinuta cu stil este completata de o vesta eleganta barbati. Poti alege o vesta pentru barbati inclusiv pentru o tinuta casual, care are in componenta sa un sacou casual sau elegant. Vestele barbatesti DON sunt concepute pe baza unui croi modern, in culori variate si vibrante, fiind desavarsite prin calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate.
Vesta poate fi o extensie a tinutei tale vestimentare sau un must have in garderoba, totul depinde de ce stil adopti. Vestele clasice sunt pe negru, bleumarin si bej, culori pe care le regasesti pe site-ul DON. Adopta cu incredere eleganta impusa de o vesta DON. Daca nu esti tentat de vestele barbatesti in culori vii, poti merge pe veste in culori precum negru, maro sau bleumarin. Important este ca vestele sa iti acorde libertate de miscare, confort si un stil aparte.
Afisare 1 - 28 din 43 (2 pagini)
Afisare Grila:

Vesta neagra cu dungi DON Napoli

169,00 RON

Vesta DON Napoli este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu un sacou bej sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua buzunare functionale.  Se inchide la un rand de..

Vesta bleu cu dungi DON Napoli

169,00 RON

Vesta DON Napoli este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu un sacou bej sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua buzunare functionale.  Se inchide la un rand de..

Vesta bleu DON Tropical Riviera

199,00 RON

Vesta DON Tropical Riviera este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu Sacoul bleu DON Tropical Riviera sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta albastra iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua buzunare func..

Vesta albastru deschis DON Tropical Riviera

199,00 RON

Vesta DON Tropical Riviera este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu Sacoul albastru deschis DON Tropical Riviera sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta albastra iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua b..

Vesta neagra DON Tropical Riviera

199,00 RON

Vesta neagra DON Tropical Riviera este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu Sacoul negru DON Tropical Riviera sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta neagra iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua buzunar..

Vesta galben melon DON Tropical Riviera

199,00 RON

Vesta galben melon DON Tropical Riviera este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu Sacoul galben melon DON Tropical Riviera sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta galbena iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina s..

Vesta albastra DON Tropical Riviera

199,00 RON

Vesta albastra DON Tropical Riviera este perfecta pentru a completa orice tinuta smart casual. Poti sa o porti cu Sacoul albastra DON Tropical Riviera sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta albastra iti ofera un plus de eleganta si stil.Vesta prezinta o croiala slim fit, cu textura fina si doua ..

Vesta roz somon DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta roz somon DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul roz somon DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.M..

Vesta neagra DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta neagra DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu Sacoul negru DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.Material..

Vesta mov indigo DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta mov indigo DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu Sacoul mov indigo DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba..

Vesta caramizie DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta caramizie DON Tropical Clasic este pregatita pentru evenimentele tale preferate.  Asorteaz-o alaturi de un costum sau poart-o simpla in combinatie cu o camasa alba.  Material: 50% bumbac, 50% in.Modelul din imagine are 1.90 m si poarta marimea .....

Vesta roz pudra DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta roz pudra DON Tropical Clasic este pregatita pentru evenimentele tale preferate.  Asorteaz-o alaturi de un costum sau poart-o simpla in combinatie cu o camasa alba.  Material: 50% bumbac, 50% in.Modelul din imagine are 1.90 m si poarta marimea .....

Vesta albastru deschis DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta albastra DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul albastru deschis DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garde..

Vesta bleu DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta bleu DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul bleu DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.Material: 5..

Vesta roz piersica DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta roz DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul roz DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.Material: 50%..

Vesta galbena DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta galbena DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul galben DON Tropical Clasic sau doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni eleganti. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta galbena DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Material: 50% bumbac s..

Vesta bleumarin DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta bleumarin DON Tropical Clasic este pregatita pentru evenimentele tale preferate.  Asorteaz-o alaturi de un costum sau poart-o simpla in combinatie cu o camasa alba.  Material: 50% bumbac, 50% in.Modelul din imagine are 1.90 m si poarta marimea .....

Vesta portocalie DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta portocalie DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul portocaliu DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta portocalie DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca di..

Vesta turcoaz DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta turcoaz DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul turcoaz DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta turcoaz DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din gardero..

Vesta mov inchis DON Tropical Clasic

199,00 RON

Vesta mov DON Tropical Clasic este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul mov DON Tropical Clasic sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta mov DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Material..

Vesta rosu corai DON Tropical

199,00 RON

Vesta rosu corai DON Tropical este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul rosu corai DON Tropical sau poti sa o porti fara sacou. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta rosu corai DON Tropical nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.Material: 50% bumb..

Vesta verde DON Tropical

199,00 RON

Vesta verde DON Tropical este perfecta pentru a completa orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul verde DON Tropical sau poti sa o porti fara sacou. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta verde DON Tropical nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.Material: 50% lana si 50% poliest..

Vesta mov DON Tropical

199,00 RON

Vesta mov DON Tropical este perfecta pentru a complete orice tinuta casual. Poti sa o porti cu sacoul DON Tropical sau poti sa o porti fara sacou. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Vesta DON Tropical nu trebuie sa iti lispeasca in garderoba.Material: 50% bumbac si 50% in, captuseala din 100% PES Modelul are inaltimea de 1,90 m si po..

-12%

Vesta bleumarin in carouri DON Rafaele

149,00 RON 169,00 RON

Vesta bleumarin in carouri DON Rafaele este perfecta pentru a completa orice tinuta eleganta sau casual. Poti sa o porti cu sacoul bleumarin in carouri DON Rafaele sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Rafaele nu trebuie sa iti lipseasca din ..

-12%

Vesta bej in carouri DON Rafaele

149,00 RON 169,00 RON

Vesta bej in carouri DON Rafaele este perfecta pentru a completa orice tinuta eleganta sau casual. Poti sa o porti cu sacoul bej in carouri DON Rafaele sau poti sa o asortezi doar cu o camasa. Merge in combinatii cu pantaloni chinos sau uni. Indiferent pentru ce eveniment te pregatesti, vesta DON Tropical Clasic nu trebuie sa iti lipseasca din gard..

Vesta de lana mov DON Oslo

169,00 RON

Vestele sunt cu siguranta piese vestimentare esentiale in garderoba masculina, indiferent de sezon. Astfel, pentru a avea un stil vestimentar impecabil toamna sau iarna, iti propunem sa alegi vesta de lana mov DON Oslo. Poti sa o porti impreuna cu un sacou in aceeasi nuanta sau asorta la alte tinute, in functie de preferinte. Acest model te va ajut..

Vesta de lana visinie DON Oslo

169,00 RON

Vestele sunt cu siguranta piese vestimentare esentiale in garderoba masculina, indiferent de sezon. Astfel, pentru a avea un stil vestimentar impecabil toamna sau iarna, iti propunem sa alegi vesta de lana visinie DON Oslo. Poti sa o porti impreuna cu un sacou in aceeasi nuanta sau poti sa o poti purta la alte tinute, in functie de preferinte. Aces..

-20%

Vesta verde in carouri DON Henry

119,00 RON 149,00 RON

Vesta verde in carouri DON Henry este piesa vestimentara perfecta pentru a fi purtata vara. Fie ca ai o intalnire amicala sau te pregatesti pentru o petrecere in aer liber, seara sau in timpul zilei, vesta DON Henry te va scoate din anonimat. Poti sa o porti impreuna cu sacoul verde in carouri DON Henry sau, daca este foarte cald, poti sa renunti l..

Afisare 1 - 28 din 43 (2 pagini)