Metode de livrare

Pentru comenzile de peste 199 lei, livrarea este gratuita.


Produsele sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat rapid, cu exceptia Postei Romane.

Tarife curierat rapid:

Pentru comenzile de peste 199 lei, livrarea este GRATUITA.
Comenzile pot fi ridicate si din showroom-ul DON fara nici o taxa suplimentara. Comenzile se ridica a doua zi lucratoare, dupa plasarea comenzii, in intervalul 12.00 – 17.00. Adresa: str. Washington nr.15, sector 1, Bucuresti.
Livrare 24h in Bucuresti – 7,5 lei
Livrare 24h in tara – 17 lei
Livrare Curier Express 3h – valabil pentru Bucuresti, comenzi plasate pana in ora 12.00 – 20.5 lei.
Costul transportului in cazul unui retur este suportat de client, exceptie facand cazurile in care SC ADIRA LABELS SRL este direct responsabila pentru o comanda trimisa gresit, produse cu defecte de fabricatie, etc.

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va fi directionat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe fiecare colet vor fi trecute datele de contact ale destinatarului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Datele vor fi preluate din formularul de comanda. Comenzile pot fi plasate de luni pana duminica. Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in orele 16.00, vor fi livrate in ziua urmatoare. Comenzile plasate in intervalul vineri dupa orele 16.00 – luni pana in orele 16.00 vor fi trimise marti.

Livrare prin Curier Express in 3 ore (valabil doar in Bucuresti)

Livrare maxim in 3 ore din momentul comenzii pentru produsele care sunt in stoc. Comenzile pot fi plasate de luni pana vineri pana in ora 12.00

Care sunt taxele de livrare?

Sumele afisate includ TVA. Taxa de livrare se adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat catre curier pentru a intra in posesia pachetului reprezinta costul comenzii plus taxa de livrare.
ANPC | DON Men's Fashion Corner este marca inregistrata la OSIM sub numarul 132063 | Operator de date cu caracter personal sub numarul 33280
Info consumator: 021 9615