Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In acest caz, Clientul se obliga sa notifice SC ADIRA LABELS SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail / fax etc.) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. In caz contrar SC ADIRA LABELS SRL poate refuza coletul.

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila SC ADIRA LABELS SRL – colete deteriorate, produse gresit facute / gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul initial, cu etichetele intacte si insotite de factura.

PASII UNUI RETUR

1. Suna la numarul de telefon 031.420.70.81 / 0725.775.402 sau trimite un email pe adresa office@don-men.com si anunta ca vrei sa faci un retur. Poti opta pentru un schimb de produse sau pentru returnarea sumei de bani. 

2. Completeaza in factura primita PE COLET (in buzunarul awb-ului) spatiile dedicate returului, fie cu produsele pe care ti le doresti in schimb sau cu numarul de cont si numele complet al titularului in care doresti sa ti se returneze banii. 

3. Impacheteaza produsele pe care le trimiti si asigura-te ca sunt in aceeasi stare in care le-ai primit si au toate eticheta. Nu uita sa introduci si factura in colet! Coletul poate fi trimis DOAR printr-o firma de curierat (ex: FAN CURIER, URGENT CARGUS, GLS, NEMO EXPRESS, etc), excluzand POSTA ROMANA. Cu exceptia cazurilor rare in care ai primit un colet gresit sau deteriorat, pretul transportului va fi suportat de catre tine. 

4. Vei fi contactat in ziua in care coletul tau va ajunge la noi si se vor confirma din nou datele unei noi livrari sau ale returnarii banilor. SCHIMBUL DE PRODUSE poate fi realizat numai in urma verificarii produselor returnate, exceptie facand clientii care au un istoric de minim 3 comenzi efectuate cu succes si care pot opta pentru un SCHIMB DE COLET (cost transport: 29 lei).  

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original. Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. Nu se accepta returnarea produselor folosite si / sau cu ambalajul deteriorat. In cazul coletelor refuzate la primire, comenzile ulterioare pot fi facute doar prin plata online! 

Toate comenzile sunt stocate in baza noastra de date. Va rugam insa sa pastrati corespondenta cu noi si sa ne confirmati comanda.

Citeste AICI continutul Ordonantei de Urgenta 34/2014

Rambursarea banilor

Daca ai platit comanda folosind metoda de plata Online-prin card, iti vom rambursa banii online, pe cardul tau.

Daca ai platit comanda folosind metoda de plata ramburs la curier, iti vom rambursa banii in contul bancar. Te rugam sa completezi datele contului ( Nume, IBAN) pe spatiul destinat returului de pe factura aflata pe spatele coletului(in buzunarul awb-ului). 

In termen de maxim 7 zile lucratoare vom efectua transferul corespunzator valorii produsului (produselor) returnat(e).

Rambursarea cheltuielilor de transport

Costul livrarii/returului unui produs este suportat de client si nu va fi rambursat in cazul unui retur. Suma rambursata va cuprinde exclusiv pretul produsului returnat.

COMANDA

Conform O.G. 130 / 2000, in cazul achizitionarii de produse din acest magazine online, folosind tehnicile de comunicare la distanta, ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:

- produsul comandat nu este pe stoc;

- imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata in urma platilor online;

- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala;

- comanda nu satisface standardele noastre de calitate

- clientii cu un istoric negativ a comenzilor.

Daca intervin probleme la o comanda veti fi contactat pentru solutionarea acestora. 

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.