Pentru comenzile de peste 249 lei, livrarea este gratuita.

Produsele sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat rapid, cu exceptia Postei Romane.

Tarife curierat rapid:

Pentru comenzile de peste 249 lei, livrarea este GRATUITA.

Comenzile pot fi ridicate si din showroom-ul DON fara nici o taxa suplimentara. Comenzile se ridica a doua zi lucratoare, dupa plasarea comenzii, in intervalul 12.00 – 17.00.

Adresa: str. Washington nr.15, sector 1, Bucuresti.

Livrare 24h in Bucuresti – 19 lei

Livrare 24h in tara – 19 lei

Retur colet - 29 lei (valabil pentru clientii cu un istoric de minim 3 comenzi)

Costul transportului in cazul unui retur este suportat de client, exceptie facand cazurile in care SC ADIRA LABELS SRL este direct responsabila pentru o comanda trimisa gresit, produse cu defecte de fabricatie, etc.

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va fi directionat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe fiecare colet vor fi trecute datele de contact ale destinatarului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Datele vor fi preluate din formularul de comanda.

Comenzile pot fi plasate de luni pana duminica.

Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in orele 16.00, vor fi livrate in 24-48 ore. Comenzile plasate in intervalul vineri dupa orele 16.00 – luni pana in orele 16.00 vor fi trimise marti.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 5 zile de la data confirmarii Comenzii (in eventualitatea in care comenzile se plaseaza in weekend, in perioadele de varf sau de Sarbatori).

Care sunt taxele de livrare?

Sumele afisate includ TVA. Taxa de livrare se adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat catre curier pentru a intra in posesia pachetului reprezinta costul comenzii plus taxa de livrare.

In cazul coletelor refuzate la primire, comenzile ulterioare pot fi facute doar prin plata online!