Metode de livrare

Pentru comenzile de peste 199 lei, livrarea este gratuita.

Tarife curierat rapid:

Pentru comenzile de peste 199 lei, livrarea este GRATUITA.
Comenzile pot fi ridicate si din showroom-ul DON fara nici o taxa suplimentara. Comenzile se ridica a doua zi lucratoare, dupa plasarea comenzii, in intervalul 12.00 – 17.00. Adresa: str. Washington nr.15, sector 1, Bucuresti.
Livrare 24h in Bucuresti – 7,5 lei
Livrare 24h in tara – 16,5 lei
Livrare Curier Express 3h – valabil pentru Bucuresti – 20,5 lei.
Livrare prin serviciul “Try & Buy” – valabil pentru Bucuresti, in aceeasi zi – 38,5 lei
Livrare prin serviciul “Try & Buy” – valabil pentru Bucuresti, a doua zi – 26,5 lei

Costul transportului in cazul unui retur este suportat de client. Exceptie facand cazul in care SC ADIRA LABELS SRL este direct responsabila pentru o comanda trimisa gresit.

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va fi directionat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe fiecare colet vor fi trecute datele de contact ale destinatarului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Datele vor fi preluate din formularul de comanda.

Comenzile pot fi plasate de luni pana duminica. Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in orele 16.00, vor fi livrate in ziua urmatoare. Comenzile plasate in intervalul vineri dupa orele 16.00 – luni pana in orele 16.00 vor fi trimise marti.

Livrare prin Curier Express in 3 ore (valabil doar in Bucuresti)

Livrare maxim in 3 ore din momentul comenzii pentru produsele care sunt in stoc. Comenzile pot fi plasate de luni pana vineri in intervalul 09.30 – 17.30.

Prestatorul nostru de plati cu cardul este Raiffeisen Bank.

Nota: Datele cardului tau nu vor fi stocate nici de www.don-men.com, nici de procesorul de plata autorizat al www.don-men.com. La prima comanda cu cardul, datele acestuia sunt transmise bancii si i se desemneaza un token (cod unic de identificare). La plata ulterioara, bancii ii va fi comunicat doar acest token. Pentru siguranta maxima, la fiecare plata ti se va cere codul de securitate de trei cifre de pe spatele cardului.

Care sunt taxele de livrare?

Sumele afisate includ TVA. Taxa de livrare se adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat catre curier pentru a intra in posesia pachetului reprezinta costul comenzii plus taxa de livrare