Calitatea de membru este atestata prin cardul de fidelitate DON MEN; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionare de produse din magazinul online www.don-men.com.

DON Gold Member

Beneficiile cardului de fidelitate:

• Transport gratuit la orice comanda, indiferent de suma, pentru orice persoana care a facut comenzi in valoare de 1500 RON in decursul unui an;

• 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, DON MEN ti-a pregatit un cadou. Ai 7 zile la dispozitie incepand cu data la care te-ai nascut si un discount suplimentar de 10% pentru a-ti alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: incaltaminte si imbracaminte), din magazinul online www.don-men.com;

Dobandirea calitatii de membru GOLD

Poate intra in posesia cardului de fidelitate DON MEN orice persoana care achizitioneaza produse de pe www.don-men.com in valoare totala de minim 1500 RON. Cardul de fidelitate DON MEN se va trimite catre posesor la adresa indicat de acesta. Dupa primirea acestuia de catre posesor, cardul devine activ si poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

DON Premium Member

Beneficiile cardului de fidelitate:

• 10% discount pentru orice achizitie: posesorul unui card de fidelitate DON MEN beneficiaza de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

• 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, DON MEN ti-a pregatit un cadou. Ai 7 zile la dispozitie incepand cu data la care te-ai nascut si un discount suplimentar de 10% pentru a-ti alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: incaltaminte si imbracaminte), din magazinul online www.don-men.com;

• Invitatii la evenimentele organizate de DON MEN: clientii fideli sunt invitati la vanzarile promotionale cu circuit inchis, unde pot beneficia de preturi preferentiale. In plus, vei avea posibilitatea de a beneficia de informatii in avans cu privire la planul de oferta si planul promotional oferit de DON MEN.

Dobandirea calitatii de membru PREMIUM

Poate intra in posesia cardului de fidelitate DON MEN orice persoana care achizitioneaza produse de pe www.don-men.com in valoare totala de minim 3000 RON. Cardul de fidelitate DON MEN se va trimite catre posesor la adresa indicat de acesta. Dupa primirea acestuia de catre posesor, cardul devine activ si poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

*Mecanism de functionare a cardului DON MEN

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata pe intreg teritoriul Romaniei.

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Cardul tau de fidelitate este valabil un an de zile, incepand cu data la care acesta a devenit activ. Poti ramane in programul de fidelitate si poti beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate DON MEN in conditiile in care in decursul acestui an calendaristic ai achizitionat produse DON MEN in valoare de 2000 RON. Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achizitie efectuata de tine. DON MEN isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata in punctul de vanzare DON MEN cu cel putin 15 zile inainte.

Conform legii 677/2001, datele tale personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare DON MEN. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC ADIRA MAN SRL, cu sediul social in str. Washington nr. 15, sector 1, Bucuresti, Romania.